9 Nisan 2012 Pazartesi

Nişanımızda oldu:) Bu arada alyans seçmek ne zormuş?:)

Nişanımız hayırlısıyla en güzeliyle oldu bitti. Çok şükür herşey içime çok sindi. Öncelikle nişan mekanımdan bahsetmek istiyorum. Nişan için çok yer gezdik.100 kişilik bir nişan düşündüğümüz için mekanlarda büyük olduğu için çok yüksek fiyatlar söylediler.En sonunda Küçükçekmece'de bir restoranı, yemekli çok uygun bir fiyata tuttuk.İlk başta tereddütlerim vardı mekan için ama nişan günü, mahcup etmediler bizi sağ olsunlar.Yemeklerin lezzeti ve servis başarılıydı:)
Nişan çekimi içinde Sümeyra Eroğlu'nu tercih ettik, çok genç ama başarılı bir arkadaş:) Fotoğraflarımız harika:))
Nişan çikolatasının malzemelerini Karam'la eminönünden aldık. Sevgili Kuzen'im de ellerine sağlık büyük bir özenle hazırladı.Tam benim istediğim gibi kaliteli ve güzel oldu:)
Nişan elbisem, çiçeğim ve pastamızda çok denk geldi. Allah işimizi rast getirdi. Umarım bu şansımız böyle devam eder.
Başlıkta belirttiğim gibi alyans seçerken çok zorlandım. Birçok kriterim vardı. İlk olarak aksesuarda kullandığım renkleri bünyesinde taşıması gerekliydi.Yani beyaz altın-sarı altın-rose altın.Günlük yaşamda taktığım aksesuarların renginden bir parça bulunursa rahatsız olmam ama gümüş rengi bir kolye takıp, altın rengi bileklik takmak beni rahatsız eder. İkincisi kalın olmayacak, bazı kızların parmaklarını bile bükemediğini görüyorum fena duruyor.Üçüncüsü de klasik alyans olmayacak .Biraz detaycıyım sanırım:)
 Mesela cartier'in bu modeli baştan beri aklımdaydı ama Karam haklı olarak birbirine geçmiş üç yüzüğün feminen duracağını söyleyerek istemedi. İkimizin ki ayrı olsun dedim ama onu da kabul etmedi:)
Alıntıdır.

İnternetten yaptığım aramalar sonucunda Pırıltı alyans'ın aşağıdaki modeline rastladım ve Bingo! artık yüzüklerimiz belli olmuştu:)



Bu sevimli kutuda nişan şekerimiz:)


Nişan çiçeğim...Favori rengim mor:)


Bu arada Tv'de bir programa uzman olarak çıkmam söz konusu heyecanlı ve tedirginim, nasıl bir tecrübe olacağını kestiremiyorum. İnşallah iyi geçer:) Sevgiler:)

4 yorum:

  1. Teşekkür ederim bende bayılarak almıştım:)

    YanıtlaSil
  2. Dekorasyonda ben de moru çok beğeniyorum nişan çiçeğinde çok güzel olmuş:)
    Mutluluklar dilerim:))

    YanıtlaSil