21 Mayıs 2012 Pazartesi

Hazırlıklar ile ilgili son gelişmeler:))

Merhabalar! Güzel bir hafta diliyorum hepimize:) Bu haftasonu çok bereketli geçti benim için. Düğün hazırlıklarımla ilgili çok önemli detayların bir kısmını hallettim. Kına elbisem, gelinliğimin siparişi ve kuaför tik:) Sheri Hill'in elbiselerini oldum olası çok beğeniyordum. Bu modeli gelinliğimin siparişi için gittiğim Fatih'te tasadüfen Cengiz Aktürk'ün vitrininde gördüğüm gibi içeri daldım. Hemen denedim. İnanılmaz beğendim, insan kendini peri gibi hissediyor:)) Üstelik fiyatı da inanılmaz uygun geldi.En azından Sheri Hill'in fiyatıyla yarı yarıya!:)


 
 
 
 



Gelinliğim içinde internetten takip ettiğim kadarıyla herkesin çok memnun kaldığı Gelinlik 21' i tercih ettim. Ben oldum olası straplez olmayan, zarif ve dantelli gelinlikleri beğenmişimdir. Beğendiğim modeli buldum umarım dikimi ve kalitesi de öyle olur:) Model Pronovias'ın Perla modeli ama değiştirdik biraz. 3 Temmıuz ilk provam, heyecanla bekliyorum umarım istediğim gibi olur.




Resimler alıntıdır.

Geçenlerde internetten çok güzel gelin saçları yapan bir kuaför buldum. Gittim görüştüm aklıma yattı ve randevumu aldım. Bu seferde aklıma şu takıldı, daha önceden aceleci davranıp bir makyöz'den düğünüm için randevu almıştım ama onun da fiyatı gelin saçımın iki katı!.Şimdi ne yapsam bilemedim. Kuaförde de yaptırabilirm aslında. Söz verdiğim bir şeyi iptal etmekten de hiç hoşlanmam, keşke birileri yapsa benim yerime:) Neyse hallederim inşallah.Kendinize iyi bakın sevgiler:))

15 yorum:

  1. Hello dear,
    maybe you would like to follow each other's blogs with GFC or via bloglovin? or even both?

    wolffashion.blogspot.com

    have a nice day!
    gV

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hi gabriele,

      thank you for information,why not.kisses:)

      Sil
  2. cok cıcı bır elbıse rengıne bayıldım :)

    YanıtlaSil
  3. Ahh ne güzel çok heycanlıdır. Mavi elbise süper seçim bu arada.
    Bloguma beklerim bende.
    http://madambfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sevindiiiiiiimmmm beğenmene:))tatlı telaşlar işte;)

      Sil
  4. ay cok guzel elbısen :) cok mutlu mutlu gıy musmutlu bı evlılıgınız olsun:)
    eger dıger kuafor ıcıne yattıysa onu tercıh et bence :) 2 katı fiyat farkı varsa kesın onu tercıh et :) Gelinlik benim çok beğendiğim bi model emınım sanada cok yakısır:)

    begumyagci.blogspot.

    YanıtlaSil
  5. çok teşekkürler iyi dileklerin için:)sizler beğendikçe daha bi içime siniyor. şöyle hallettim meseleyi saçımı aynı kuaföre yaptıracağım, makyajımı da mac'ten biriyle anlaşacağım;)

    YanıtlaSil
  6. elbise çok güzelmiş, hayırlı olsun, hazırlıklar keyifli olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, inşallah canım. zaten hemen hemen aynı zamanlarda evleniyoruz:) ikimize de kolaylıklar gelsin:)

      Sil
  7. elbisen de geinliğinde çok güzel umarım içindeyken keyifli zaman geçirirsin.bugün çok mutluyum çünkü ben de gelinliğimi seçtim sade dantelli modelleri seviyorum.herşey gönlünce olsunnnn.

    YanıtlaSil
  8. çok teşekkürler bende sade ve dantelli modelleri seviyordum, istediğim gibi buldum çok şükür.sende umarım çok mutlu olursun:))

    YanıtlaSil
  9. canım elbisene gerçekten bayıldım bende bir çok yerde görüyordum zaten:) sana ulaşabileceğim bir mail adresi verebilir misin acaba bişey sormak istiyorum

    YanıtlaSil