27 Haziran 2012 Çarşamba

Karmakarışık duygu durumlarım:)))


Bugün ne güzel bir hava var İstanbul'da, bu beni biraz olsun gülümsetti. Kusura bakmayın biliyorum çoğunuz için favori olan yaz ayı ama ben sıcak, hafif yağmurlu ve puslu havayı severim.Yaz aylarında üzerime hrıka alıp evden çıkmaya bayılırım:) Tam Zonguldak havası. O da nereden çıktı demeyin. Ben küçükken yaz tatillerinde kardeşimle birlikte Zonguldak'a giderdik. Anneannemin dere kenarında çok güzel bir evi vardı. Sabahları erken saatte uyanır dere kenarına gider, anneannemle sessiz bir şekilde dereyi izler ve taş atardık. Sonra da eve gider mis gibi patates kızartması, beyaz peynir ve gül reçelinden oluşan kahvaltımızı yapardık. Sanırım o günleri özlüyorum ben. O günleri özlemem, bu havayı sevmem, hep o günlerde hissettiğim huzur duygusundan..Neyin var, düğün stresi mi diyeceksiniz? Yok değil. Keşke öyle olsa... Özeniyorum düğün stresi yapanlara, başımda bir sürü sıkıntı var ona sıra gelmiyor maalesef...Neyse dua ediyorum atlatayım diye bugüleri hayırlsıyla inşallah..

Pazar günleri biraz olsun uzaklaşıyorum sıkıntılarda iyi oluyor. Bu pazar'da Karamla eşya baktık. Zaten benim aklımda bir konsept vardı. Evimizi  modern ve country tarzı kombinleyerek dekore etmek istiyorum. Kullanmak istediğim ana renkler beyaz ve gri, yardımcı renkler de mor ve küf yeşili.. Fikrime uyan bazı örnekler;




Resimler alıntıdır.

Tabi genel olarak bütün mobilya markalarının mağazalarını gezdik ama ben istediklerimi bulamadım. Daha sonra hiç olmaz dediğim bi yerde istediğim mobilyaları özel olarak yaptırabileceğim bir yer bulduk. Üstelik ürünlerini inceledim çok kaliteliydi ve karar verdik. Bu haftasonu fırsat bulursak gidip siparişimizi vereceğiz inşallah:)


Daha sonra da sahile gidip tur attık ve güzel güzel balığımızı yedik. Deniz de bana çok iyi geliyor. O da mı Zonguldak'tan ne?:) Neyse öperim sevgiler:)

14 yorum:

  1. mobilya işi en zorlu kısımlarından, hayırlı olsun :) bende beyazlar griler siyahlar var ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım:) beyaz, gri, siyah üçlüsü beğendiklerimden, birlikte çok asil görünüyorlar, eminim çok güzel olacak evin;)

      Sil
  2. Aynen bende kasvetli havalara bayılıyorum,Rabbim kolaylık versin işlerinde hayırlısı olsun :)

    YanıtlaSil
  3. cnm son mobilya görseli tam benim istediğim tarz.bende araştırıp duruyorum.Bu arada çekilişime beklerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım freshome diye bir site var ben genelde ordan indiriyorum görselleri:) tavsiye ederim;)

      Sil
  4. 2-6-7 bizim evimize benziyor o yüzden ben onları beğendim canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel sevindim canım zevklerimiz aynıymış demek ki:)

      Sil
  5. Yağmurlu ve puslu havaları ben de daha çok severim canım :) gönlüne göre bir yer bulmana çok sevindim, seçtiğin görseller çok zevkli dilerim evini gönlüne göre döşersin. Deniz-balık keyfine de ayrıca çok imrendim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama ben harkes yazı sever sanıyordum:)) bende senin beğenmene çok sevindim canım, çünkü senin evinde çok zevkle döşenmiş örnek aldığım bir ev;)

      Sil
  6. evler sahaneymis ya :)

    http://stylishtimes.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. fotoları cok begendim =)
    banada beklerim =)

    YanıtlaSil